Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Smutné je, že to současné směřování probouzí v lidech jejich nejhorší vlastnosti, závist, udávání a také Vámi zmiňovanou stádovitost. Přitom je člověk neuvěřitelně schopný tvor, dokáže si poradit se vším, dokáže být pracovitý, úspěšný, má schopnost přežít a všechny tyhle dobré vlastnosti současní politici devalvují a pokoušejí se z lidí udělat otrocké, závistivé a udavačské stádo, místo aby podpořili to nejlepší co v lidech je. ;-(

1 0
možnosti
MD

Kdyby jen V Cechach.

Cela EU je primo vzorem konce demokracie a nastoleni diktatu.

4 0
možnosti

Rv

Ano, Andrej Babiš se svým ANO zvítězí! ČSSD se absolutně propadne. Proč? Boj s kmotry dosud nevybojovala. ODS boj se svými kmotry také nevybojovala, naopak již opět zdvihají hlavu. TOP 09, jíž důvěra odešla s Karlem? Komunisté stále orientovaní na svoji komunistickou revoluci? Zbývá koalice KDU-ČSL + STAN. Co s nimi? Záleží na tom, kolik jim dáme hlasů! Dáme-li dost hlasů, mohou korigovat babišovce, dáme-li málo hlasů, bude Babiš absolutní vítěz.

Ale ani tím demokracie v Česku nekončí!

:-)

0 4
možnosti
Foto

L31e38o77š 72P16a37t90k69a

20. 6. 2017 13:48

Kéž byste měl pravdu...

0 0
možnosti
JK

Započítejte znatelnou proměnu zejména berních úředníků a vygradovalo to v toto:

"Pokuta 10 tis. Kč za den zpoždění je oprávněná, zaplaťte a dejte si to k soudu jestli nesouhlasíte. Já tady makám a odvádím daně na ty vaše paušály a nesoudím se s váma." Díky stálé masáži zhora, nabyla úřednice přesvědčení, že ona přináší státu hodnoty a podnikatel na státu jen parazituje. Mizí úředníci, kteří vědí kde se bere jejich mzda a že jsou zaměstnáni ve státních SLUŽBÁCH. Tady se objevuje ta reálná diktatura v praxi a pojmy jako svoboda a právo jsou v pozadí.

Takový přístup nastolil Babiš a dav kolbenkářů jásá, že ten bič udeřil zatím mimo něj a ví, že na něj taky dojde, ale ne teď a cizí neštěstí je tak příjemně uspokojující.

Nezbývá než vytřít všem průzkumům zrak. Nebylo by to poprvé.

12 0
možnosti
DB

tohle je manipulace non plus ultra....zákony se psaly vždy.... a s tím jak se zrychluje vývoj, se také zrychluj i vydávání zákonů...brát si EET a zákaz kouření je natolik populistické, že se to ani nedá slušně popsat...

EET ve své podstatě je v pořádku, ale je možné se bavit o tom, jestli jsou správně nastavené mantinely, koho se EET týká a koho ne......

A zde se postavím na stran u malých vesnických knajp, a hospůdek, ty měly být nechány mimo.

Zákaz kouření je naprosto v pořádku, kouření je nesmysl, který s ev Evropě ujal mezi šlechtou v 16. a v 17., dělnictvo začala kouřit mnohem později, protože původně bylo kouření velmi drahé.

Výkřiky proti nějakému člověkovi je pak již ta poslední ubohost, které se autor dopustil.

AUTOR, KTERÝ PÍŠE NEJVÍCE O SPORTU, JAK SÁM TVRDÍ, BY U TOHOTO ŽÁNRU MĚL I ZŮSTAT. Článek neukazuje nijaké zvláštní schopnosti či vědomosti autora na poli politiky, ekonomie, práva a evoluce všeobecně , evoluce lidských skupin a ani neprokazuje autorovy znalosti z oblasti evoluce lidských ekonomických aktivit.

Článek krom manipulace neukazuje nic.

3 13
možnosti
RH

R23a17d64e12k 64H66o17d79a68ň

20. 6. 2017 12:33

Pěkný double-think s tím EET: pokud je to natolik zatěžující pro malé podniky, pak to zjevně v pořádku není. V případě e-shopů je to pak naprostá absurdita.

2 0
možnosti
Foto

S dost velku částí souhlasím, takže jsem dala karmu, nicméně: Jsem ateistka a KDU-ČSL jsem nikdy nevolila. Přesto nechápu ty neustálé útoky na tuto tradiční stranu. "Jde s každým" - a proč ne? Je to středová strana, tak logicky najde dost styčných bodů s levicí i pravicí. A to jde s každým, by se dalo také interpretovat tak, že každý jde s ní, protože ji potřebuje. Navíc věřím tomu, že s komunisty by nešla, čímž si u ČSSD a ANO nejsem tak zcela jistá. A ještě maličkost, ona vždy nějakou část svého volebního programu splní, na rozdíl od opozice.:-)

1 1
možnosti
Foto

L59e37o96š 26P81a94t84k95a

20. 6. 2017 12:39

To byl spíše vtípek. Ale KDÚ je myslím opravdu takový ten Hujer, co nikdy neřekne vyhraněný názor.

3 0
možnosti
Foto

Problém neANO stran je ten, že pořád hledají chyby na tomto "hnutí", přitom by měli hledat chyby samy u sebe. Rok boje ČSSD dopadl úplně naopak, než tato strana plánovala. Jak by jejich preference vypadali, kdyby místo blokování parlamentu útokem na osobu Babiše třeba dokázala zdanit korunové dluhopisy (a nemuselo by to být zpětně), kdyby dokázala udělat vítr v dotacích (včetně poučení z krizového vývoje čapího hnízda). Lidovci v tomto konfliktu jsou neviditelní, program typu "vždy s proudem" odkazuje tuto stranu do pozice ideálního koaličního partnera pro kohokoliv. Nevzpomenu si u nich na žádný úspěch nebo průser, kromě něčeho mlhavého s Hermanem. Dle TOP007 a jejího hlavního agenta je všechno špatně. ODS ? Nevím jak moc se odstřihli od minulosti.

Spoléhat se na tradiční předvolební strašením z návratu totality je pro mě trochu málo. Nikdo nevyčnívá, takže to málo co se dokáže zaktivizovat před volbami se rozloží na spoustu malých hromádek a jeden z trojice ČSSD, lidovci a exlidovci tu koalici s ANO nakonec nějak ušije. U takové strany jako je třeba ODS by to chtělo program trochu upravit pro lidi, jednoduchá hesla, přímé cíle a nic všeobecného jako "bude líp".

0 1
možnosti
Foto

L96e52o31š 16P44a89t15k12a

20. 6. 2017 12:52

Bez debat souhlasím, že pomluvy dělají z Babiše hrdinu. Je to v podstatě hlavní motor jeho voličů (kromě argumentu, že jako první MF skončil v plusu, což bylo při celosvětovém ekonomickém progresu velmi složité) :)

2 1
možnosti
VK

Máte tam dost demagogie. Ale jelikož vás to podle popisku živí.....

0 2
možnosti
PV

P33a33v29e57l 96V79é67b51r

20. 6. 2017 11:25

Smutné je, že fanoušci agentů STB to nepochopí.

5 0
možnosti
  • Počet článků 55
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1564x
Působím v oblasti komunikace, mám ji rád. Denně před ní však unikám do roubenky v Podkrkonoší. Píšu hodně o sportu, nikoliv však výhradně. Přeji příjemné čtení a moje starší blogy najdete na pankreativec.cz nebo FB/pankreativec

Seznam rubrik